Provesti mesec dana na avanturističkom putovanju udaljenim destinacijama, uz obilje doživljaja i zabave, sa vršnjacima iz različitih krajeva sveta, izazov je i idealno rešenje za mlade. Investicija u jedinstveno iskustvo na velikoj, dobro osmišljenoj turi upoznavanja drugih podneblja i civilizacija, najbolji je poklon koji sebi ili drugome možemo da darujemo.

Sve pristupačniji avionski prevoz i cene smeštaja učinili su velika putovanja dostupnim, pa se brzo i lako stiže u kolibe na obalama Amazona, hramove u Laosu i Vijetnamu, na plaže Australije…

Duga putovanja, međutim, otvaraju brojna pitanja, među kojima su najvažnija dva – da li će za uloženi novac mladi zaista dobiti očekivano, i može li se imati poverenje u agenciju koja putovanje organizuje.
Potrudili smo se da pronađemo rešenje i sajt Mesec Dana je pred vama.

Želimo da tržište regiona upoznamo sa izuzetnim višenedeljnim turama koje nudi Contiki, agencija specijalizovana za putovanja namenjena mladima uzrasta od 18 do 35 godina.

Agencija Contiki je jedna od najvećih i najuspešnijih u svetu u svojoj oblasti. Osnovana je 1962. godine, i začetnik je ideje putovanja prilagođenih uzrastu. U ponudi su doživljaji za pamćenje na atraktivnim lokacijama, uz brojne pogodnosti i najsavremeniji pristup komunikaciji i potrebama učesnika. Grupe sa najviše 25 osoba čine mladi iz čitavog sveta, od kojih oko polovina putuju sami, pa se upoznavanje i nova prijateljstva podrazumevaju.
Contiki ne nudi samo velike ture. Za kraća putovanja, međutim, mladima u regionu su dostupne brojne druge opcije, uključujući i lične aranžmane, pa ovaj deo ponude agencije ne predstavljamo.

Mi ne organizujemo i ne prodajemo putovanja.

Na sajtu Mesec Dana postavljeni su baneri i linkovi, koji zainteresovane vode na veb prezentaciju agencije Contiki, gde mogu da dobiju sve informacije i naprave izbor.
Nadamo se da će i ostali, koji iz različitih razloga ne planiraju obilazak egzotičnih destinacija, uživati u tekstovima i fotografijama na sajtu Mesec Dana, i saznati mnogo toga novog i zanimljivog.